...
Coș de cumpărături

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU ORICE COMANDĂ MAI MARE DE 300 RON.

Plata și Livrare

TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L., administratorul magazinului online traditionalmodern.ro, respectă drepturile consumatorilor și urmărește să ofere un proces de cumpărare simplu și sigur pentru toți clienții săi. În acest sens, prezenta politică de plata și livrare a magazinului online traditionalmodern.ro descrie modalitățile de plată și livrare, precum și drepturile și responsabilitățile clienților noștri.

  1. Modalitățile de Plată

a) Plata cu cardul Magazinul online traditionalmodern.ro acceptă plăți cu cardul prin intermediul procesatorului de plăți, garantând astfel un proces rapid și sigur pentru clienții săi.

b) Plata la livrare Pentru clienții care doresc să plătească la primirea produselor, magazinul online traditionalmodern.ro oferă posibilitatea plății în numerar la livrare (ramburs).

  1. Modalitățile de Livrare

a) Livrarea prin curierat Produsele comandate pe traditionalmodern.ro vor fi livrate în 2-5 zile lucrătoare prin intermediul unei firme de curierat parteneri. Costul livrării este suportat de către client și va fi afișat în momentul plasării comenzii.

  1. Dreptul de Retur

În conformitate cu legislația în vigoare, clienții magazinului online traditionalmodern.ro au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fără a fi nevoiți să furnizeze un motiv. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, cu ambalajul original și accesorii intacte. Costurile de returnare vor fi suportate de către client. TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L. va rambursa contravaloarea produselor returnate în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de 14 zile de la primirea acestora.

  1. Contact

Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de plata și livrare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru sau prin e-mail la adresa contact@traditionalsimodern.ro. Vom fi bucuroși să vă ajutăm și să răspundem la orice întrebare aveți.