...
Coș de cumpărături

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU ORICE COMANDĂ MAI MARE DE 300 RON.

Despre noi

Povestea noastră

A fost odată un vis, se numește “BOȚEȘTIUL MEU” și este rezultatul tuturor sentimentelor care ne-au încercat încă de când am plecat de acasă. Am pornit împreună de tineri în această călătorie numită viață și toate încercările prin care am trecut aveau să ducă la proiectul nostru de astăzi, în care investim constant atât timp și energie, cât și bani. Inițial am început cu obiecte și țesături românești vechi, pe care am încercat să le integrăm ușor ușor în decoruri moderne, pentru a le da o nouă șansă și a le reda strălucirea de altădată. Ulterior, pentru că am avut foarte multe cereri pentru vestimentație, iar timpul nu ne permitea să plecăm prin țară în căutarea obiectelor vechi, am decis să ne focusăm pe portul românesc sau ceea ce vom numi de acum încolo “TRADITIONAL & MODERN”.

Viziunea noastră

T&M este un magazin online, la granița dintre TRADIȚIONAL și MODERN. Produsele pe care vi le punem la dispoziție sunt realizate din materiale calitative, rezistente, brodate la mașină, cu motive și simboluri de inspirație folclorică.
Fiecare piesă vestimentară poate fi integrată în ținute moderne, pentru toate mărimile și vârstele.

Dincolo de a comercializa acest fel de produse, ne dorim să promovăm acest concept, această combinație de tradițional și modern, pentru a rămâne conectați cu modelele și simbolurile noastre și a purta cu noi o parte din România oriunde ne-am duce.

De curând, am implementat și noi ideea de “IE CĂLĂTORIE”, care ne-a plăcut foarte mult de când am descoperit-o pe rețelele de socializare. De atunci am încercat să mergem în cât mai multe locuri, atât din țară, cât și din străinătate purtând ii în diverse outfituri.

Vă îndemnăm să faceți același lucru, indiferent de unde aveți piesele vestimentare.
Pentru produsele de pe T&M, dați-ne tag și folosiți hastagul vostru preferat din seria:

#TraditionalsiModern #Munteniastaredespirit #Botestiulmeu #Iecalatorie #Iefeerie #IeRomanie