...
Coș de cumpărături

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU ORICE COMANDĂ MAI MARE DE 300 RON.

Politica de retur produse

TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L., administratorul magazinului online traditionalsimodern.ro, își dorește ca toți clienții săi să fie mulțumiți de produsele achiziționate și să ofere un proces de cumpărare simplu și sigur. În cazul în care produsul achiziționat nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, vă puteți exercita dreptul de retur în conformitate cu legislația în vigoare.

1. Dreptul de Retur

Conform legislației în vigoare, clienții magazinului online traditionalsimodern.ro au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fără a fi nevoiți să furnizeze un motiv. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, cu ambalajul original și accesorii intacte.

2. Procedura de retur/schimb

Pentru a facilita procesul, vă rugăm să ne contactați pe WhatsApp la 0725598631, furnizându-ne următoarele informații:
* Numele pe care a fost plasată comanda;
* Produsul/Produsele pe care doriți să le schimbați sau returnați și specificați ce mărime sau ce produs ați dori la schimb.
* Specificați dacă există modificări pentru adresa de ridicare sau livrare.

Vom prioritiza expedierea noilor produse/mărimi. Costurile de returnare vor fi suportate de client și vor fi în valoare de 20 lei.

De asemenea, vom trimite un curier pentru ridicare în cel mai scurt timp, fără niciun cost (vă vom trimite AWB-ul în momentul în care se plasează comanda de ridicare).

3. Rambursarea sumelor plătite

Dacă doriți doar retur, vă rugăm să ne atașați și contul în care se face rambursarea banilor și vom efectua transferul atunci când produsele vor ajunge înapoi la noi.

TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L. va rambursa contravaloarea produselor returnate în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de 14 zile de la primirea acestora.

În cazul în care produsul returnat nu îndeplinește condițiile de retur menționate mai sus, TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza acceptarea returului.

4. Contact

Dacă aveți alte întrebări cu privire la politica noastră de retur, vă rugăm să ne contactați pe același număr de WhatsApp 0725598631 sau telefonic la 0756025092. Vom fi bucuroși să vă ajutăm și să răspundem la orice întrebare aveți.