Coș de cumpărături

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU ORICE COMANDĂ MAI MARE DE 300 RON

Politica de retur produse

BOTESTIUL MEU SRL, administratorul magazinului online traditionalmodern.ro, își dorește ca toți clienții săi să fie mulțumiți de produsele achiziționate și să ofere un proces de cumpărare simplu și sigur. În cazul în care produsul achiziționat nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, vă puteți exercita dreptul de retur în conformitate cu legislația în vigoare.

  1. Dreptul de Retur

Conform legislației în vigoare, clienții magazinului online traditionalmodern.ro au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fără a fi nevoiți să furnizeze un motiv. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, cu ambalajul original și accesorii intacte. Costurile de returnare vor fi suportate de către client.

  1. Procedura de Retur

În cazul în care doriți să exercitați dreptul de retur, vă rugăm să completati formularul de retur disponibil pe website-ul nostru. Vă rugăm să specificați motivele pentru care doriți să returnați produsul și să furnizați informații detaliate despre comanda dumneavoastră (numărul comenzii, data achiziției etc.).

  1. Rambursarea Sumelor Plătite

BOTESTIUL MEU SRL va rambursa contravaloarea produselor returnate în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de 14 zile de la primirea acestora. Rambursarea se va face prin aceeași modalitate de plată utilizată la achiziționarea produsului. În cazul în care produsul returnat nu îndeplinește condițiile de retur menționate mai sus, BOTESTIUL MEU SRL își rezervă dreptul de a refuza acceptarea returului.

  1. Contact

Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de retur, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru sau prin e-mail la adresa contact@traditionalsimodern.ro. Vom fi bucuroși să vă ajutăm și să răspundem la orice întrebare aveți.