LIVRARE GRATUITĂ PENTRU ORICE COMANDĂ MAI MARE DE 300 RON.

Termeni și condiții

Acești termeni și condiții se aplică site-ului traditionalmodern.ro, administrat de TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L. Accesul și utilizarea site-ului implica acceptarea și respectarea acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Drepturile de autor și proprietatea intelectuală

Site-ul traditionalmodern.ro și toate conținuturile sale, inclusiv textele, graficele, fotografii, imagini, videoclipuri, audio și alte materiale sunt protejate de drepturile de autor și proprietatea intelectuală. Toate drepturile asupra acestor conținuturi sunt rezervate și nu puteți copia, reproduce, distribui, publica, afișa, modifica sau crea opere derivate din acestea fără acordul prealabil scris al TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L.

  1. Utilizarea site-ului

Site-ul traditionalmodern.ro este destinat utilizării personale și non-comerciale. Nu puteți utiliza acest site în niciun fel care ar putea încălca drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L. sau ale altor terțe părți.

TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L. nu va fi responsabil pentru orice pierdere sau daună cauzată de utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

  1. Confidențialitatea datelor personale

TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L. respectă confidențialitatea datelor personale ale utilizatorilor și colectează și utilizează astfel de date în conformitate cu GDPR și cu alte legi aplicabile referitoare la protecția datelor personale. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații cu privire la modul în care colectăm și utilizăm datele personale.

  1. Legături către alte site-uri

Site-ul traditionalmodern.ro poate conține legături către alte site-uri care nu sunt administrate de TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L. TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L. nu este responsabil pentru conținutul acestor site-uri și nu susține sau promovează nicio astfel de conținut sau informație. Accesarea acestor site-uri se face pe propriul risc al utilizatorului.

  1. Modificări ale termenilor și condițiilor

TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili pentru a verifica periodic acesti termeni și condiții pentru a fi la curent cu orice modificări.

  1. Litigii

Acești termeni și condiții se vor interpreta și vor fi guvernate în conformitate cu legile României. Orice dispută sau litigiu referitor la acești termeni și condiții îi va fi soluționat prin mijloace amiabile. În cazul în care nu se poate ajunge la o soluție amiabilă, orice dispută sau litigiu va fi supus judecății instanțelor competente din România.

  1. Renunțarea la drepturi

Dacă TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L. nu exercită sau nu impune orice drept sau dispoziție din acești termeni și condiții, aceasta nu va constitui o renunțare la acele drepturi sau dispoziții.

  1. Dispoziții generale

Dacă orice dispoziție din acești termeni și condiții este găsită a fi ilegală sau neaplicabilă în orice jurisdicție, aceasta nu va afecta validitatea sau aplicabilitatea celorlalte dispoziții.

Acești termeni și condiții reprezintă acordul integral dintre TRADITIONAL SI MODERN DESIGN S.R.L. și utilizatorii site-ului traditionalmodern.ro și suplinesc orice înțelegere anterioară sau contemporană, scrisă sau orală, referitoare la acest site.